0
Fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group C season 2018/2019 Paris Saint-Germain arrive at the airport Nikola Tesla Marco Verratti (L) and Dani Alves Beograd, 10.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DANI ALVEŠ OSTAJE U ZATVORU: Brazilac 5. put promenio iskaz!

Objavljeno: 21.02.23 u 11:53

Apelacioni sud je odbio zahtev fudbalera za puštanje na uslovnu slobodu

Brazilski fudbaler, Dani Alveš, optužen je da je 30. decembra silovao mladu ženu u noćnom klubu u Barseloni.

On se predao policiji i pritvoren je 20. januara i nalazi se u Barseloni, u zatvoru Brajans 2.

Brazilcu je sada ponovo odbijen zahtev za puštanje na uslovnu slobodu a razlog je veoma jednostavn. Ukoliko Alveš pobegne u zemlju koja nema sporazum o izručenju sa Španijom, neće se vraćati u zatvor.

Zbog ovog razloga su ga odbili i iz Apelacionog suda, kojima se fudbaler takođe požalio.

Da stvar bude gora po njega, Dani je po 5. put promenio svoj iskaz na optužbu jedne devojke da ju je silovao u noćnom klubu.

Od prve izjave i konstatacije da ne poznaje tu ženu, došli smo do izjave da je bilo i penetracije ali da je devojka sama ušla u toalet i naskočila na Alveša.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Zapravo sam želeo da zaštititm tu mladu damu. Sedeo sam u WC-u, a ona mi je prišla i bacila se na mene. Nisam je dirao. Lagao sam u ranijim iskazima kako bih je zaštitio – rekao je Alveš.

Devojka koju je napastvovao, detaljno je opisala celo događaj a potom je i potvrđeno da je u njenoj vagini bilo tragova DNK-a nekadašnjeg fudbalera Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter