0
Tenis

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

BIVŠA ŽENA OŠTRO KRITIKOVALA BEKERA: „Nisam ja kriva što je završio u zatvoru, sam je uništio svoju reputaciju“!

Objavljeno: 21.02.23 u 09:30

„Boris ume da bude veoma grub sa rečima“, rekla je bivša žena slavnog tenisera

Šarli Kesenberg je u intervjuu za „Miror“ govorila o bivšem suprugu, Borisu Bekeru. Njiv dvoje su trenutno u procesu razvoda a nakon izlaska bivšeg tenisera iz zatvora, očekuje se da se detalji razvoda finalizuju.

Šarli tvrdi da je Boris prestao da plaća alimentaciju za svog sina Amadeusa.

Boris ume da bude šarmantan i pun ljubavi, ali ume da bude izuzetno uvredljiv sa rečima. Đavo – rekla je Kersenberg za „Miror“ i dodala:

Zatvor ga nije učinio boljom osobom. U njegovom svetu sve se vrti oko Borisa Bekera. Nisam ja kriva što je otišao u zatvor. Sam je uništio svoju reputaciju. Nije ga bilo briga da li nam ide dobro ili ne.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Podsetimo, Beker je nakon bankrota osuđen na 30 meseci zatvora, a u međuvremenu, po izlasku, posle sedam i po meseci iza rešetaka u Londonu, promovisao je dokumentarni film.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter