0
Fudbal

(191127) -- LONDON, Nov. 27, 2019 (Xinhua) -- Tottenham Hotspur's head coach Jose Mourinho celebrates his team's 2nd goal during the UEFA Champions League Group B match between Tottenham Hotspur and Olympiakos at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Britain on Nov. 26, 2019. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. (Photo by Matthew Impey/Xinhua)

ŽOZE MURINJO JE UVEK U PRAVU: Postoji samo jedna osoba koja sme da zeza Ibrahimovića! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.23 u 17:07

Postoji samo jedna osoba na svetu koja sme da zeza Ibrahimovića, a da se Zlatan ne naljuti! Legendarni Žoze Murinjo je ispričao zanimljivu anegdotu o odlasku Zlatana iz Intera.

“Bili smo na pripremama u Los Anđelesu, igrali smo prijateljsku protiv Čelsija. Zlatan mi je prišao u svlačionici i rekao da ne bi želeo da igra, jer će za koji dan definitvno otputovati u Barselonu da završi transfer.”

“Znao sam šta se dešava od gospodina Moratija, da je Barselona poslala neverovatnu ponudu i da šalju Etoa još u paketu, da klub insistira da se Zlatan proda.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

“Hteo sam da izmanipulišem situaciju i rekao sam mu: Zlatane, ako odeš u Barselonu nećeš osvojiti trofej LŠ, jer ću ga ja osvojiti sa Interom.”

“Naravno, nisam stvarno verovao u to, rekao sam mu samo jer nisam bio srećan što odlazi i nadao sam se da će promeniti mišljenje. Međutim, na kraju sam stvarno osvojio LŠ i ispostavilo se da sam bio u pravu, a da je on pogrešio.”

Nažalost, jedini trofej koji Ibrahimović nema u svojoj karijeri je trofej LŠ! Da ste vi Zlatan, da li biste poslušali Murinja ili biste ipak otišli u Barsu?

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter