1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VELIKI HENDIKEP ZA BAVARCE: Najbolji igrač završio sezonu zbog povrede!

Objavljeno: 20.02.23 u 22:20

U pitanju je Ahilova tetiva, a košarkaš je već operisan!

Košarkaši Bajern Minhena osvojili su prvi ovosezonski trofej! Izabranici Andree Trinkijerija odigrali su besprekornu završnicu Kupa Nemačke i savladali ekipu Oldenburga u velikom finalu sa 90:78.

Sjajan rezultat Bavaraca, koji tokom čitave sezone kubure sa rezultatima u Evroligi, jednim delom pao je u senku nakon povrede najboljeg igrača u prethodnim mesecima – Ogastina Rubita.

Amerikanac je u polufinalnom susretu sa Albom iz Berlina doživeo povredu zbog koje je odmah napustio teren. Nakon detaljnijih pregleda ispostavilo se da je reč o povredi Ahilove tetive, te da je za Rubita sezona već završena.

-On je operisan u Minhenu. Ne izgleda dobro. TO je povreda Ahilove tetive – poručio je generalni menadžer bavarskog velikana, Marko Pešić.

Od samog starta aktuelne takmičarske godine stručni štab na čelu sa Trinkijerijem vodi bitku sa kadrovskim problemima. Neretko su tokom sezone važne mečeve propuštali Lučić, Volden, Hanter i Obst, pa je povreda Rubita još jedan snažan ‘udarac’ za nemački tim.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter