0
Evrokupovi

Srđan Jovanović (FOTO: Starsport)

SRĐAN JOVANOVIĆ PONOVO U LIGI ŠAMPIONA: Srpski arbitar deli pravdu na Đuzepe Meaci!

Objavljeno: 20.02.23 u 11:45

Velika čast!

Najbolji srpski fudbalski sudija, Srđan Jovanović, sudiće meč osmine finala Lige šampiona između Intera i Porta. Meč se igra u sredu od 21 čas na stadionu Đuzepe Meaca.

Pomoćnici će biti strandardno – Uroš Stojković i Milan Mihajlović. Za posao četvrtog sudije biće zadužen Novak Simović.

Zanimljivo u VAR sobi ponovo će biti sudije koje nisu iz Srbije. Ostaje nejasno zbog čega UEFA ne dozvoljava sudije iz Srbije u VAR sobi, kad se VAR odavno primenjuje u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Srdjan Jovanovic sudija sudjenje referee Crvena Zvezda – Partizan, derbi, derby, Superliga, Super Liga Srbije16.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

U VAR sobi će se naći Bastijan Dankert i Marko Fric, nemački duo. Posmatrač suđenja biće Englez, Majk Rabjli, a za delegata je određen Roter Kamer iz Izraela.

Zanimljivo ovo je već peti put ove sezone da će Jovanović suditi u elitnom takmičenju. Do sada je u grupnoj fazi delio pravdu na utakmicama RB Salcburg-Milan, Sporting-Totenhem, Borusija Dortmund-Sevila i Benfika-Juventus.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter