0
Evropske lige

FOTO: Twitter/juventusfcen

ŠPANCI PIŠU: Dušan Vlahović na korak od potpisivanja ugovora sa Real Madridom!

Objavljeno: 20.02.23 u 15:18

Da li bi to bio ispravan potez?

Dušan Vlahović, najskuplji fudbaler u istoriji Juventusa, postao je teret za svoj klub, ne svojom krivicom.

Naime, Stara dama nalazi se u određenim finansijskim problemima, a odlazak Vlahovića rasteretio bi klupski budžet u velikoj meri.

Španski As navodi kako je Juventus imao dogovor sa Mančester junajtedom u zimskom prelaznom roku, ali da je sve propalo zbog igračevog menadžera.

Cilj je bio prodaja jednog od najskupljih fudbalera u istoriji Juventusa, koji je trebalo da bude nosilac igre do 2030. godine. On je sada postao balast i Juventus mora pod hitno da se reši srpskog fudbalera. Juventus je u zimskom prelaznom roku dogovorio transfer sa Mančester junajtedom. Obeštećenje je trebalo da iznosi 100 miliona evra, a sa bonusima bi išlo do 120 miliona evra. Medjutim, posao je u poslednjem trenutku upropastio menadžer srpskog napadača. – napisali su.

Španski mediji da usled dobrih odnosa Juventusa i Real Madrida, kraljevski klub želi da iskoristi situaciju i da do kraja sezone ozvaniči saradnju sa Vlahovićem.

Dušan bi tako postao drugi Srbin u vrlo kratkom vremenskom periodu koji bi obukao dres Real Madrida nakon Luke Jovića.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter