1
Evroliga

Dejan Radonjic Panathinaikos - Partizan, Evroliga Euroleague, Atina 3.11.2022. Novemnbar 3. 2022. photo: STARSPORT

RADONJIĆ DOBIO OTKAZ: Panatanaikos otpustio bivšeg trenera Crvene zvezde!

Objavljeno: 20.02.23 u 20:10

Najave su se obistinile

Kako tvrde mediji u Grčkoj, Dejanu Radonjiću je zvanično uručen otkaz i on više nije trener ekipe Panatinaikosa.

Već neko vreme se pričalo o tome da bi crnogorski stručnjak na klupi grčkog velikana mogao da dobije otkaz zbog toga što nije zadovoljio apetite uprave, a nove informacije govore da se upravo to i dogodilo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Kap koja je prelila čašu bio je poraz od velikog rivala Olimpijakosa u polufinalu grčkog Kupa, ali to svakako nije glavni razlog.

Panatinaikos nije mogao da se sastavi od početka sezone, naročito u Evroligi, gde je povremeno beležio dobre rezultate, ali učinak od 16 poraza i svega osam poraza najbolje govori u kakvoj se situaciji nalazi nekadašnji šampion Evrope.

Najveći problem koji su imali ove dve strane jeste onaj o novcu, koji bi grčki klub morao da isplati treneru, ali su našli i tu zajednički jezik.

Radonjić je imao ugovor do kraja sezone 2023/2024, pa su se klub i on dogovorili da mu „Zeleni“ isplati čitav ugovor za tekuću sezonu, ali i pola naredne, prenosi Eurohoops.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter