1
Košarka

head coach Svetislav Pesic Srbija - Turska kvalifikacije za svetsko prvenstvo, FIBA Beograd, Srbija, 14.11.2022. Novembar 14. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PEŠIĆ OKUPIO REPREZENTATIVCE: Srbiji treba jedna pobeda za Svetsko prvenstvo!

Objavljeno: 20.02.23 u 16:18

Igraćemo dve utakmice.

Košarkaška reprezentacija Srbije predvođena selektorom Svetislavom Pešićem, okupila se danas u Beogradu. Orlovi su tako počeli pripreme za utakmice protiv Grčke i Velike Britanije u poslednjem „prozoru“ kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Iz KSS je najavljeno da će se selektor Pešić i igrači obratiti sutra na konferenciji za novinare. Podsećamo, još ranije, saopšten je i spisak igrača koji će konkurisati za ove mečeve, a u pitanju su:

Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Dušan Beslać, Nemanja Dangubić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Nikola Đurišić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Dušan Miletić, Nikola Milutinov, Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Marko Pecarski, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Uroš Trifunović i Aleksa Uskoković.

Utakmica protiv Grčke, igraće se u petak 24. februara u Atini, dok se susret sa Velikom Britanijom zakazan za 27. februar.

8
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter