0
Evrokupovi

(191106) -- LIVERPOOL, Nov. 6, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's manager Jurgen Klopp is seen before the UEFA Champions League Group E match soccer between Liverpool FC and KRC Genk at Anfield in Liverpool, Britain on Nov. 5, 2019. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

KLOP JEDVA ČEKA UTAKMICE SA REALOM: „Možemo da se radujemo što će se to desiti!“

Objavljeno: 20.02.23 u 19:23

Biće to utakmice vredne pažnje.

Fudbaleri Liverpula i Reala iz Madrida, odmeriće snage u osmini finala Lige šampiona, a prvi susret na programu je u sredu od 21 čas. Domaćin će biti ekipa Jirgena Klopa, a nemački trener istakao je da se raduje tom susretu, jer će posle nekoliko finala konačno igrati dvomeč sa ekipom iz Madrida.

Znam da smo igrali protiv Reala u nekoliko finala, ali nije tako često da se naša dva kluba sastaju u dvomeču, tako da sada možemo da se radujemo što će se to desiti – počeo je Klop i dodao:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Znamo i da je Real rekorder Lige šampiona, ali ni naš učinak nije tako loš. Povrh svega, znamo da imamo ‘Enfild’ i svi znaju šta to znači.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter