0
Košarka

Dusko Ivanovic Crvena Zvezda - Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

‘POHVALIO BIH ATMOSFERU – MENTALNI SKLOP JE NAJVAŽNIJI’: Ivanović vidno zadovoljan nakon osvajanja ‘Žućkove levice’!

Objavljeno: 19.02.23 u 09:11

Ivanovićev prvi trofej na klupi Crvene zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde su novi-stari osvajači Kupa Radivoja Koraća, pošto su u velikom finalu savladali ekipu Mege sa 96:79. Nakon meča svoje utiske je izneo i šef stručnog štaba Crvene zvezde, Duško Ivanović:

‘Čestitke svim igračima i stručnom štabu, svim ljudima koji rade u klubu, jer misilm da smo tri dana bili fokusirani protiv tri odlična protivnika i Borac i Partizan i Mega i da su svi igrači bili skoncentrisani i sasvim zasluženo nosimo ovaj trofej u Beogradu. Pohvalio bih atmosferu i naše navijače koji su pokazali da su sjajni.’ – rekao je Ivanović, koji potom dodaje:

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda – Mega kosarka, Nis, Srbija 18.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Mislim da sama priprema nije toliko bitna, a kup je drugačiji jer je na ispadanje i jedan utakmica ako nisi zaista fokusiran i ako nisi spreman da istrpiš da bi pobedio jer je teško da uvek budeš dobar, a moraš da bi osvojio. Taj mentalni sklop je najvažniji deo kada se igra kup.’ – zaključio je Zvezdin stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter