0
Domaći fudbal

FOTO: FK Javor Matis

MANOJLOVIĆ ČUVA JAVOR: Radnički ponovo dominirao, ali mora da se zadovolji bodom na ‘Čika Dači’!

Objavljeno: 19.02.23 u 15:50

Bez pogodaka u Kragujevcu!

U okviru 22. kola nacionalnog prvenstva Srbije bodove su na stadionu ‘Čika Dača’ podelili fudbaleri Radničkog 1923 i Javor Matisa. Utakmica na stadionu u Kragujevcu završena je bez pobednika, ali nažalost i bez golova (0:0), a za to je najzaslužniji čuvar mreže gostujućeg sastava iz Ivanjice, Strahinja Manojlović.

Mladi golman koji se u Javoru nalazi na pozajmici iz Grafičara još jednom je pokazao koliko vredi. Pored fantastičnih intervencija u Novom Sadu protiv Mladosti i sedam dana kasnije protiv subotičkog Spartaka, Manojlović je još jednom opravdao ulogu velikog pojačanja.

Izabranici Dejana Joksimovića, dominirali su svih 90. minuta, baš kao protiv Voždovca na prolećnoj premijeri, i povremeno protiv Čukaričkog na Banovom brdu. Ipak, ishod ponovo nije zadovoljavajući za Kragujevčane, s obzirom na činjenicu da su danas osvojili tek prvi bod nakon zimske pauze.

Preteli su domaći sa svih strana, najpre preko Milutina Vidosavljevića iz slobodnog udarca. U nastavku prvog dela igre šanse su nizali Stefan Čolović i Žofri Činedu.

U završnici sjajnu priliku za pobedu propustio je  nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Luka Milunović.

Gosti su u nekoliko navrata zapretili iz tranzicije, preko Bosića, Gigića i Gojkovića, ali trener Mladen Dodić mora da se zadovolji bodom s obzirom na prikazano u Kragujevcu.

Rezultati 22. kola Mozzart bet Superlige Srbije:

Petak:

Mladost Lučani – Vojvodina 1:1

Kolubara – Voždovac 1:0

Subota:

Radnički Niš – Radnik Surdulica 0:0

Crvena zvezda – Čukarički 3:0

Napredak – Novi Pazar 0:1

Nedelja:

Radnički 1923 – Javor Matis 0:0

Mladost GAT – TSC Bačka Topola – u toku

17:00 Spartak Subotica – Partizan


Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter