0
Domaći fudbal

Foto: Printscreen/YouTube

LAZETIĆ ZAHVALAN ZBOG PENALA:“Hvala sudijama, hvala VAR-u“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.23 u 19:38

Bitan faktor je imala nova tehnologija

Ostvarili su fudbaleri TSC-a važnu pobedu protiv ekipe Mladosti GAT u 22. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, a konačan rezultat je bio 1:2.

Nakon meča govorio je trener tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić.

– Moram da budem zadovoljan, čestitam Mladosti na fer i korektnoj igri. Komplikovana je bila utakmica, pobedili smo pa mogu da kažem, teren je bio katastrofalan, nije bio zaliven i bilo je teško nešto kreirati. Uspeli smo iz minusa da preokrenemo i da iskreiramo, zadovoljan sam kako je ekipa regovala posle tog primljenog gola – rekao je Lazetić, koji se potom osvrnuo na dosuđeni penal za njegov tim uz pomoć VAR tehnologije.

Moram da kažem, ovo mi je 60. utakmica kako ja vodim kao trener otkako je uveden VAR. Znam da postoji VAR, da smo d obili penal koji nisam video, nisam očekivao, verovatno je bio. Hvala sudijama iz VAR-a, da ne bude da kritikujem, tako da, hvala VAR-u – zaključio je Žarko Lazetić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter