0
Košarka

Kosarka Basketball ABA season 2020-2021 Partizan v Mega Luka Cerovina Beograd, 12.12.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

KAPITEN MEGE NAKON PORAZA: ‘Borili smo se kroz sve tri utakmice!’

Objavljeno: 19.02.23 u 08:21

Odigrali su odlično, ali prosto nisu mogli protiv dosta jačeg rivala.

Košarkaši Crvene zvezde su novi-stari osvajači Kupa Radivoja Koraća, pošto su u velikom finalu savladali ekipu Mege sa 96:79. Nakon poraza za medije je govorio Luka Cerovina, kapiten Mege:

‘Čestitao bih Zvezdi na osvojenom Kupu i na sjajnom turniru. Borili smo se kroz sve tri utakmice.’ – počeo je Cerovina i potom dodao:

‘Mislim da smo igrali dobro, pokazali smo energiju, mlada smo ekipa i pravili smo neke greške kada smo mogli da ostanemo duže u egalu. Nismo uspeli i čestitam Zvezdi.’ – reči su kapitena Mege.

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda – Mega kosarka, Nis, Srbija 18.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na samom kraju Cerovina je upitan da govori o sve boljoj formi svoje ekipe, uprkos večerašnjem porazu.

‘Treniramo dobro, rezultatski se to nije videlo u prvom delu sezone, ali to nam se sve vratilo, igramo sjajno drugi deo sezone, mislim da imamo poraze samo od Zvezde i Partizana u drugom delu… cilj nam je što bolji plasman u ABA ligi, da se pokažemo što bolje u plej-ofu.’ – zaključio je Cerovina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter