0
Košarka

Head coach Dejan Radonjic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HAOS U PANATINAIKOSU: Radonjić gubi konce, igrači mu otkazuju poslušnost!

Objavljeno: 19.02.23 u 17:22

U velikim problemima je crnogorski stručnjak

Ozbiljan poraz su doživeli košarkaši Panatinaikosa u polufinalu Kupa Grčke od velikog rivala Olimpijakosa 81:65.

To je bio drugi poraz u kratkom vremenskom periodu protiv večitog rivala, a upravo taj neuspeh je pokazao koliko stvari loše funkcionišu u Atini.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prema pisanju grčkih medija, Dejan Radonjić je počeo da gubi konce na samoj utakmici protiv Olimpijakosa kada je zatražio Bejkonu da uđe na teren, a Amerikanac je to odbio.

Rezultat je u tom trenutku bio 76:63 u korist Olimpijakosa, sve je bilo rešeno i Bejkon je najverovatnije iz tog razloga i odbio da se vrati u igru.

Bejkon se oglušio na poziv Radonjića, nastavio je da sedi na klupi što je samo još jedan pokazatelj da bivši trener Zvezde nema autoritet niti punu kontrolu nad svlačionicom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter