0
Evroliga

General overview of the Aleksandar Nikolic hall during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DEBI KAMPACA U EVROLIGI PRED PUNOM HALOM: Dvorana u Minhenu mala da primi sve zainteresovane!

Objavljeno: 19.02.23 u 20:58

Navijači Zvezde jedva čekaju taj dan.

Drugi mart je datum koji svi navijači Crvene zvezde Meridianbet željno iščekuju. Tada će se srpski šampion sastati sa ekipom Bajerna u Minhenu, a to će biti utakmica gde će svoj debi u Evroligi, u dresu crveno-belih upisati Fakundo Kampaco.

Samim tim, interesovanje za utakmicu je izuzetno, čemu svedoči i podatak za poznatog sajta za kupovinu karata. Do utakmica Bajerna i Zvezde, ostalo je još 2 nedelje, ali i samo 13 preostalih ulaznica.

FOTO: Screenshot

Kapacitet „Audi Dom“ arene je 6.500 ljudi, što će sigurno biti malo da primi sve zainteresovane navijače. Podsećamo, baš kada je Partizan Mozzartbet nedavno gostovao u Minhenu, karte su se takođe munjevito rasprodale, a crno-beli su napravili pravu domaću atmosferu u Nemačkoj.

Do te utakmice, što se tiče Evrolige, Crvena zvezda će dočekati Albu.

17
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter