2
Košarka

FOTO: Mega MIS/Ivica Veselinov

BARAĆ: ‘Moji igrači još moraju da uče! Zvezda ima fenomenalan tim!’

Objavljeno: 19.02.23 u 12:20

Ekipa sa Malog Kalemegdana je osvojila prvi trofej u aktuelnoj sezoni!

Izborili su košarkaši Mega MIS-a plasman u peto finale Kupa Radivoja Koraća, ali nisu po drugi put uspeli da osvoje Žućkovu levicu pošto su posle 40 minuta borbe izgubili od Crvene zvezde 96:79 (22:23, 29:21, 27:21, 18:14). Odlično su izabranici Marka Baraća parirali favorizovanom protivniku u prvom poluvremenu, ali je evroligaška ekipa Zvezde u trećoj deonici napravila ključnu razliku i osvojila Kup u Nišu.

Trener Mege, Marko Barać, izneo je utiske posle susreta.

– Čestitam Crvenoj zvezdi na osvojenom Kupu. Oni su pokazali svoj kvalitet. Iako smo u utakmicu ušli dobro i prvu četvrtinu završili sa prednošću, videlo se da imamo neke probleme. Najviše na skoku, gde je trebalo da pokažemo više, mislim da nismo imali nijedan ofanzivan skok. Da bi se izgledalo bolje na terenu, moraju neke stvari da se poprave. Mogli smo da zadržimo neizvesnost, moji igrači još treba da uče kako se stiže dvocifrena razlika, nismo imali dobar protok lopte, mislili smo da će sve da stane u jedan šut. Crvena zvezda ima fenomenalan tim, individualce koji mogu da reše utakmicu u jednom potezu. Čestitam svojim igračima na vrlo dobrom turniru i borbi koju su uložili na svakoj utakmici – rekao je Barać.

Sledi reprezentativna pauza, a košarkaši Mege se na teren vraćaju u prvoj sedmici marta, kada će u Hali sportova Ranko Žeravica ugostiti Mornar-Barskog zlato.

1
0

2 Komentara

  1. Kada su u Britaniji bili neredi na fudbalskim terenima, oni su to rešili sa drakonskom kaznama. Tako i u košarci kod nas, treba uvesti sigurnosne kamere, i prvi ko ubaci neki predmet na teren, prvo treba kazniti momentalnim izbacivanjem sa tribina i kazna godinu dana zabrane posete utakmica, pa ako se ponovi, i doživotna zabrana gledanja utakmica. I to sve to obnaroditi u svim medijama, pa da vidimo dali će iko posle toga uraditi nešto slično. I onda bi na tim utakmicama mogli da dolaze ljudi sa porodicama, da normalno gledaju mećeve Ovo se naročito odnosi na Zvrzdu i Partizan.

    1
    0
    Odgovori
  2. Kosarkaske ulaznice morale bi da se prodaju preko interneta. i to najvise po dve ulaznice po osobi.
    takodje bi morali svi navijaci (koji prave nered) da budu registrovan. i njima zabraniti ulaz u stadion.
    Problem resen.!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter