0
Evropske lige

FOTO: twitter/@Hatayspor_FK

TRAGIČNA SUDBINA BIVŠEG FUDBALERA ČELSIJA: Dao gol za pobedu u 97. minutu veče pre zemljotresa! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.23 u 09:15

Nekadašnji reprezentativac Gane pronađen je ispod ruševina nakon 13 dana potrage

Kako javljaju turski mediji, fudbaler Hatajspora, Kristijan Atsu, pronađen je mrtav ispod ruševina nakon stravičnih zemljotresa koji su pogodili Tursku i Siriju.

Ovu vest je potvrdio i njegov menadžer, Murat Uzunmehmet.

– Kristian Atsu je pronađen, ali je nažalost preminuo – piše na Muratovom tviter nalogu, dok je zvaničnu izjavu dao i za novinsku agenciju „Demiroren„.

– Atsuovo beživotno telo je pronađeno ispod ruševina. Trenutno se uklanjaju njegove stvari, pronađen je i telefon.

Atsu je veče pre nemilog događaja postigao gol u 97. minutu za pobedu svog tima a kako javljaju njegovi bliski saradnici, nakon tog meča je trebao da leti za Francusku ali je odustao.

 

 

– Postojala je avionska karta, ali je Atsu odustao od odlaska u Francusku jer je dobro igrao ipostigao gol. Nakon oduševljenja koje je doživeo, rekao je: „Neću da idem, ostaću ovde.“ Na njegov najesrećniji dan zahvatio ga je zemljotres. Imao je let u 23 sata, iz Istanbula bi otputovao u Francusku. Odustao je i desila se tragedija – rekao je administrativni menadžer, Fatih Ileh.

Za Ganu je odigrao 65 utakmica i postigao 9 golova a tokom karijere nastupao je za brojne klubove među kojima su: Porto, Čelsi, Bornmut, Everon i Njukasl.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter