0
Košarka

FOTO: Screenshot/YouTube

SUKOB POMOĆNIKA VEČITIH: Detalj koji je svima promakao! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.23 u 11:53

Uzavrele strasti su viđene i kraj aut linije

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Partizana 75:83 i tako se plasirali u finale Kupa Radivoja Koraća.

Dosta tenzija viđeno je tokom utakmice, kako na terenu tako i van njega. Trener Zvezde, Duško Ivanović, isključen je već u 13. minutu meča nakon dve tehničke greške koje je dobio zbog prigovora.

Utakmica je prekinuta na 7 minuta do kraja, nakon što se desio incident tokom tajm-auta Željka Obradovića. Sa jednog dela tribina navijači su ubacivali predmete na teren, a sudijska trojka je odlučila da prekine meč i povuče se u svlačionicu.

Nervoza je očigledno bila prisutna i u stručnim štabovima večitih rivala, pošto su na kraju meča pomoćni treneri, Bogdan Karaičić i Nenadom Jakovljevićem, ušli u sukob.

VESTI O KUPU RADIVOJA KORAĆA:

Kamera je u jednom trenutrku uhvatila Karaičića kako nešto objašnjava Jakovljeviću i prepire se sa njim. To je trajalo nekoliko sekudni, a kada je kadar vraćen na njih dvojicu, videlo se kako je Karaičić izrevoltiran krenuo u svlačionicu, dok ga je Jakovljević odgurnuo rukom.

Video možete pogledati OVDE.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter