0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Arsenal

SITI SE ‘IZGUBIO’ U ŠUMI: Arsenal u nadoknadi vremena do pobede, novi kiks Čelsija! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.23 u 18:23

Zanimljivo kolo u Engleskoj!

Fudbaleri Aston Vile i Arsenala otvorili su danas 24. rundu Premijer lige, duelom koji je počeo u 13 časova i 30 minuta. Tobdžije su slavile sa 4:2, ali mnogo teže nego što to rezultat govori.

Poveli su već u petom minutu domaći golom Olija Votkinsa. Međutim, na izjednačenje se nije dugo čekalo s obzirom da je Bukajo Saka u 16. minutu poravnao rezultat.

Aston Vila je do nove prednosti i novog gola stigla u 31. minutu preko bivšeg igrača Barselone, Kutinja.

Nakon samo 15 minuta igre u drugom delu Zinčenko je izjednačio rezultat i uneo veliku neizvesnost u ovaj meč.

Tobdžije su meč prelomile u 3. minutu nadoknade vremena. Šutirao je Žoržinjo sa ivice kaznenog prostora, pogodio prečku, a lopta se odbila tačno u glavu Emilijana Martineza koji se već bacio i nije mogao da je izbegne te je poslao u sopstvenu mrežu.  U 98. minutu Martineli je potvrdio veliku pobedu Arsenala.

Mančester siti doživeo je težak kiks na gostovanju Notingem Forestu. Naime, izabranici Pepa Gvardiole remizirali su sa Šumarima – 1:1.

Nije izgledalo da će biti bilo kakve ‘muke’ za Građane kada ih je u 41. minutu Bernardo Silva doveo u vođstvo. Međutim, potpuni šok za Siti usledio je u 84. minutu susreta kada je Vud doneo poravnanje i samim tim obezbedio bod svojoj ekipi.

Brod ekipe Čelsija nastavljaju da tone. Danas su poraženi na Stemford bridžu od poslednjeplasirane ekipe na tabeli – Sautemptona. Jedini pogodak na meču efektno, iz slobodnog udarca, postigao je Džejms Vord-Praus.

Ostali rezultati:

Brentford – Kristal Palas 1:1 (Janelt/Eze)

Brajton – Fulam 0:1 (Solomon)

Everton – Lids 1:0 (Kolman)

Vulvs – Bornmut 0:1 (Tavernije).


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter