2
Košarka

Svetislav Pesic,29.12.2022. © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SELEKTOR PEŠIĆ ZAČUĐEN NAKON DERBIJA: „Naša dva najbolja arbitra nisu bila na jučerašnjoj utakmici!“

Objavljeno: 18.02.23 u 13:52

Nije mu jasno.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, održao je danas predavanje u zgradi Banovine u Nišu povodom 100 godina košarke u Srbiji.

Između ostalog, dotakao se i sinoćnjeg derbija između Crvene zvezde Meridianbet i Partizana Mozzart Bet. Nije mu bio baš najjasniji odabir sudija.

Smatra da najbolje sudije nisu bile na jučerašnjoj utakmici.

Vi ste videli sinoć da je najbolji deo košarke ono što se desava na terenu. Ja sam stalno u Srbiji, ako ne fizički, onda glavom, ne može niko da me osuđuje, kada treba da rešavamo neka pitanja. Ne može da mi kaže “Kari, ovo je Srbija, ovo nije Nemačka“. Dva naša najbolja arbitra nisu bili na jučerašnjoj utakmici, niti prisustvuju manifestaciji. – rekao je selektor Orlova.

Svetislav Pesic,29.12.2022. © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zapitao se da li je Srbija na pravom putu što se košarke tiče…

Da li smo mi na pravom koloseku? Ja ovde ponavljam to, da li mi treba da nađemo pravi kolosek ili put? Da li ja prvi treba da kažem sve ono što neki drugi treba kažu? Mi nismo izmislili ovu igru. Lopta je donesena, mi smo je samo prihvatili. Mi samo u Srbiji govorimo o rezultatima Zvezde, Partizana, Srbije, a ne kako se do toga stiže. U profesionalnom sportu je važan rezultat. Važno je da se pobeđuje, niko te ne pita kako, nego jesi li pobedio. – istakao je Pešić.

VESTI O KUPU RADIVOJA KORAĆA:

0
0

2 Komentara

  1. Zato Lazic samo sto nije uzjasio Pantera na krkace.E zato nisu sudile evroligaske sudije.To u EL nije dozvoljeno.Na sve je Coki mislio.

    2
    7
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter