6
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE ŽALIO POSLE PORAZA U DERBIJU: Ovo je odgovor Košarkaškog saveza Srbije!

Objavljeno: 18.02.23 u 17:20

Nije usvojeno!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su savladali ekipu Partizana Mozzart Bet u okviru polufinala Kupa Radivoja Koraća – 83:75.

Danas je na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije objavljeno da su se crno-beli žalili nakon utakmice na suđenje.

Naime, Parni valjak je uložio žalbu delegatu Milanu Krneti odmah nakon same utakmice, a zbog toga su morali da plate određenu taksu.

Nakon toga, delegat je dostavio Komesaru takmičenja izveštaj po hitnom postupku kako bi se što pre razgovaralo o ovoj temi i kako bi se što pre donela odluka.

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda – Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na osnovu članova 45. i 62. Propozicija takmičenja, svoje viđenje meča morali su da daju i sudije i delegat.

Žalba Partizana je odbijena nakon što su prikupljene sve izjave i dokumentacija. Crno-beli imaju pravo na žalbu u skladu sa Zakonom o sportu i Statutom KSS.

VESTI O KUPU RADIVOJA KORAĆA:

13
12

6 Komentara

  1. Sramota. Licemeri. Faul za zatvor nad Petruševim, isključenje trenera i usled toga odlazak na +19. I izgubiš meč. Neka se žale svom treneru najboljem u evropi kako je to smeo da izgubi.

    15
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter