4
Košarka

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ SE OBRATIO NOVINARIMA: ‘Vi držite pero, vi treba da pišete o tome ko podgreva atmosferu!’

Objavljeno: 18.02.23 u 00:44

Čuveni trener je večitom rivalu čestitao na pobedi posle meča!

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliki preokret i savladali Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Ekipa sa Malog Kalemegdana je tokom druge deonice imala 18 poena zaostatka za crno-belima, ali tog momenta je usledila fantastična igra i preokret za konačnih 83:75.

Izabranici Duška Ivanovića, koji je zbog dve uzastopne greške zbog rasprave sa arbitrima isključen već u drugom kvartalu, u velikom finalu će odmeriti snage sa ekipom Mege MIS koja je tokom dana bila bolje od FMP-a.

Po završetku susreta novinarima se na konferenciji obratio trener Partizana, Željko Obradović.

-Zaslužena pobeda Zvezde. Iskreno, žao mi je igrača, imali su ogromnu volju i želju. Sjajno smo otvorili meč, kontrolisali dešavanja na parketu, dozvolili Zvezdi u završnici prvog poluvremena da sa osam lakih poena stigne do pristojnog minusa. U nastavku smo imali problema sa ličnim greškama, Lesor je imao problema sa povredom, ali smo se borili. Međutim, napravili smo mnogo grešaka, a Zvezda to kaznila lakim poenima, poenima iz otvorenih pozicija šut. Ponavljam, žao mi je igrača, imali su volju i želju, ali nismo imali koncentracije, napravili smo mnogo grešaka, što je Zvezda kaznila – istakao je legendarni stručnjak i dodao:

-Apelovao sam na navijače Partizana da se ponašaju fer i sportski. To je jedino što mogu da uradim. Pitanje koje se postavlja je – zašto je u Evroligi sve savršeno, a kada se igra u Srbiji ili ABA ligi nije. Zašto imamo probleme kad se igra kod nas? Međutim, to nije do mene. To je na vama. Vi držite pero, vi treba da pišete o tome ko podgreva atmosferu – zaključio je Obradović.

18
8

4 Komentara

  1. Ako je to tako kao što kaže veliki coach Žoc, zašto (kao trenerska klasa) nije sankcionisao vređanje protivničkog kluba od strane najpre Lesora, a onda i Anđušića? To bi svaki trener MORAO da uradi! Ovde izgleda je u pitanju zamena teza

    4
    1
    Odgovori
  2. Ako smo dozvolili da se vodimo Čovićevim ponašanjem, onda smo stoka!
    Kao političar, menadžer 10 a kao čovek 0 bodova

    0
    6
    Odgovori
  3. U pravu je Obradović, to su deca koja redovno idu u pozorište, muzeje i koncerte ozbiljne muzike, pa ih je Čović ili bilo ko napalio da se tako ponašaju. Ti fini navijači su u Evroligi pljuvali sudiju pri vođstvu Partizana od“ 70 razlike“,a da izvinite zaboravio sam da ga je Čović turirao

    4
    0
    Odgovori
  4. Atmosferu podgreva onaj koji placa svoje da pljuju po svom timu a onda optuze konkurenciju… Dobro se zna ko je glavni muljator…. Posle svake poplave na povrsinu splivaju mafija i ….. . Zivela Srbija.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter