0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Zadovoljan sam – Utisak je pozitivan!’

Objavljeno: 18.02.23 u 18:11

Ima čime da bude zadovoljan!

Fudbaleri Crvene zvezde u 22. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije savladali su ekipu Čukaričkog – 3:0. Dvostruki strelac za Crvenu zvezdu bio je Bukari, dok je jedan pogodak postigao Katai.

‘Zadovoljan sam. Kompletan utisak je pozitivan. Dosta dobrih stvari. Iz te dobre igre je došao i rezultat što uvek hoćemo. Obradovali smo i navijače protiv jedne dobre ekipe i mislim da možemo biti zadovoljni.’ – rekao je Milojević i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Probao je Čukarički da promeni i „zatvori“ sa fizički moćnim igračima, ali imali smo mnogo šansi i akcija i mislim da celokupno možemo biti zadovoljni. I odnosom, i igrom, i rezultatom. Znači nam i ovakva podrška navijača, bila je sjajna atmosfera od prvog minuta i drago mi je što smo, posle košarkaša, i mi mogli danas da ih obradujemo pobedom. Košarkašima želim da večeras osvoje Kup Radivoja Koraća, a nama da navijači na derbiju ispune Marakanu.’ – reči su Zvezdinog stručnjaka, koji je potom govorio o gostovanju Javoru u Ivanjici.

during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Biće to teško gostovanje. Mnogo puta smo imali problema u Ivanjici i nemamo pravo da razmišljamo dalje od te utakmice. Spremamo taj meč, od sutra je fokus na Javoru, treba nam dobra igra i disciplina da ih pobedimo, a kada taj susret prođe, razmišljaćemo o večitom derbiju.’ – zaključio je Milojević.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter