0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MBOĐ ‘BACIO’ DELIJE U TRANS, SENEGALAC NA SRPSKOM SLAVIO POBEDU: ‘Idu mi suze od sreće! Kakva mu*a, kakvo srce, volim te Zvezdo!’

Objavljeno: 18.02.23 u 00:30

Bivši štoper kluba iz Ljutice Bogdana oduševio navijače!

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliki preokret i savladali Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Ekipa sa Malog Kalemegdana je tokom druge deonice imala 18 poena zaostatka za crno-belima, ali tog momenta je usledila fantastična igra i preokret za konačnih 83:75.

Izabranici Duška Ivanovića, koji je zbog dve uzastopne greške zbog rasprave sa arbitrima isključen već u drugom kvartalu, u velikom finalu će odmeriti snage sa ekipom Mege MIS koja je tokom dana bila bolje od FMP-a.

Na svom Tviter profilu oglasio se nekadašnji štoper Crvene zvezde, sada član Nefčija iz Bakua, Mamadu Mbođ. Senegalac koji je uvek bio miljenik navijača, svojim komentarom je ‘bacio’ u trans Delije.

-Meni suze od sreće idu, u zadnjih 15 godina mi nismo imali bolji tim. -20, nema problema, Kakva mu*a, kakvo srce! Volim te Zvezdo i bravo momci! Tango Argentino, kakav je igrač Kampaco valjda je svima jasno, kakav vođa na parketu. Dirigovao je preokret  – napisao je Mbođ na svom Tviter nalogu.

 

35
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter