0
Košarka

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KAMPACO ODUŠEVLJEN: „Nisam očekivao da je derbi ovoliko lud!“

Objavljeno: 18.02.23 u 12:41

I on je iznenađen!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su Partizan Mozzart Bet sinoć u okviru polufinala Kupa Radivoja Koraća – 83:75.

Svakako jedan od najzaslužnijih za preokret i na kraju pobedu crveno-belih bio je i Fakundo Kampaco, koji se posebno u drugom poluvremenu istakao.

Bila je ovo jedna luda utakmica! Okruženje je bilo neverovatno, zaista sam uživao. Navijači su bili sjajni i moram reći da su bili naša motivacija. Trebali smo vetar u leđa jer smo utakmicu otvorili poprilično loše. Nismo bili fokusirani. U nastavku meča smo igrali agresivnije i dosta pametnije. – započeo je Argentinac.

Priznaje da nije očekivao da će biti ovoliko ludo.

Nisam očekivao da je derbi ovoliko lud! Sudije su napuštale parket, predmeti su padali na parket. Sada znam kako je to. Sjajan šou! Mislim da smo velikim delom zahvaljujući navijačima ostvarili trijumf. Nismo igrali agresivnu odbranu u prvom poluvremenu, mogli su opušteno da prave razlike. – kazao je Fakundo.

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda – Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Šta se to promenilo u drugom poluvremenu?

Mentalitet se promenio u nastavku meča. Nemanja Nedović je ubica, probudio se Filip Petrušev, svi su dali svoj maksimum da ostvarimo trijumf. Moram reći da sve počinje od odbrane. – smatra Zvezdin košarkaš.

U svlačionici, trener je postavio jasne taktičke zamisli.

– (Duško) nam je rekao taktičke zamisli, bio je koncentrisan iako je napustio klupu, znali smo šta traži od nas. Kada je isključen, imali smo na umu da se od nas očekuje iskorak u igri. Isto tako mislim da su pomoćnici trenera Ivanovića odradili sjajan posao. Poslušali smo njihove savete i primenili ih stoprocentno u igri. – zaključio je Kampaco.

VESTI O KUPU RADIVOJA KORAĆA:


8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter