2
Košarka

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ: ‘Moju ekipu čine veliki borci koji se ne predaju! Kampaco može mnogo bolje!’

Objavljeno: 18.02.23 u 01:00

Iskusni stručnjak ponosan zbog karaktera njegovog tima!

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliki preokret i savladali Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Ekipa sa Malog Kalemegdana je tokom druge deonice imala 18 poena zaostatka za crno-belima, ali tog momenta je usledila fantastična igra i preokret za konačnih 83:75.

Izabranici Duška Ivanovića, koji je zbog dve uzastopne greške zbog rasprave sa arbitrima isključen već u drugom kvartalu, u velikom finalu će odmeriti snage sa ekipom Mege MIS koja je tokom dana bila bolje od FMP-a.

Po završetku meča oglasio se trener Crvene zvezde, Duško Ivanović.

-Igračima sam u svlačionici rekao da je derbi sa Partizanom druga utakmica na putu ka cilju, jer ako želimo, a želimo da osvojimo trofej, moramo da dobijemo tri. Mi smo odigrali loše u prvom poluvremenu, ali smo imali dobar rezultat. Nismo imali željenu agresivnost, ali sam verovao u ekipu – poručio je Ivanović, pa potom nastavio:

-Moju ekipu čine veliki borci koji se nikada ne predaju. U nastavku meča, smo odigrali jako, čvrsto i agresivno na svakom pedlju terena, uspeli smo da stignemo do egala, a zatim i do preokreta. Kampaco? Može on mnogo bolje. Međutim, verovatno je izgoreo u prevelikoj želji, ali Kampaco može mnogo, mnogo bolje. Ovo je pobeda čitave ekipe. Moje pravilo je da kada ekipa pobedi svi su zaslužni, a kada izgubi, trener je kriv – zaključio je čuveni stručnjak.

 

7
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter