2
Košarka

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„ČAIROM“ SE ORILA POZNATA PESMA ANE NIKOLIĆ: Delije pecnule Željka Obradovića! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.23 u 10:15

Navijači Zvezde su bili u transu nakon velike pobede

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća tako što su, nakon velikog preokreta, pobedili „večitog“ rivala, Partizan.

Očekivano,navijači „crveno-belih“ bili su u ekstazi pa su ostali i posle utakmice da proslave pobedu sa igračima, da bi se slavlje potom nastavilo i nakon odlaska igrača u svlačionicu.

Najvatrenije pristalice kluba sa Malog Kalemegdana prepevale su pesmu Ane Nikolić „Mišo moj“ i tako pecnule trenera Partizana, Željka Obradovića.

– Ne mogu više da zadržim bol, ne pomažu tablete ni sav alkohol. I plačem Željko moj, plačem pred strancima… orilo se sa tribina u „Čairu.

Ova pesma je postala zaštitni znak navijača Zvezde, nakon što je plejmejker, Stefan Marković, proslavio pobedu i osvajanje titule prvaka Srbije uz poznatu pesmu srpske pevačice.

VESTI O KUPU RADIVOJA KORAĆA:

Kasnije je i sam Marković otkrio priču koja se krije iza nje.

– Nije ta pesma zaštitni znak svlačionice Zvezde. To je interesantna priča, tako ja Teodosića zovem i to sam mu non-stop pevao kada smo igrali zajedno i sasvim slučajno je sada postala hit. Trenutno živimo u modernom svetu tehnologije, lako to cirkuliše – priznao je popularni Pefi.

 

 

28
2

2 Komentara

  1. I sa svim pesmama što pevaju, cigani ostaju samo cigani, a Zeljko je Zeljko. Dva univerzuma, dve različite galaksije, oduvek bilo i bice.

    4
    43
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter