0
Košarka

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BRANKO LAZIĆ NAKON VELIKOG OKRŠAJA: „Sve što se dešavalo na terenu i van njega daje još veći značaj pobedi!“

Objavljeno: 18.02.23 u 12:19

Zahvalio se navijačima!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su Partizan Mozzart Bet sinoć u okviru polufinala Kupa Radivoja Koraća – 83:75.

Kao što se to od njega i očekuje, Branko Lazić, kapiten crveno-belih, odbrambeno je bio sjajan te u ključnim momentima zatvarao najbolje igrače crno-belih.

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda – Partizan kosarka, Nis, Srbija 17.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon meča čestitao je ekipi na velikoj pobedi i pozvao navijače da dođu da ih i u finalu podrže.

Čestitam ekipi na velikoj pobedi, iako u meč nismo ušli kao u drugom poluvremenu. Uspeli smo da iznesemo sav pritisak, sve što se dešavalo na terenu i van njega. Sve to daje još veći značaj pobedi. Hvala navijačima koji su nas podržavali ceo meč, bez kojih ne bismo uspeli. Nadam se da će doći i u subotu da nas podrže. – rekao je Lazić.

Finale između Crvene zvezde i Mege MIS igra se večeras od 21 čas.

VESTI O KUPU RADIVOJA KORAĆA:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter