0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadriden

„ŽELIM DA BUDEM ZAUZET!“: Zidan se uželeo posla – preuzima PSŽ?

Objavljeno: 17.02.23 u 15:40

Vrlo moguće!

Već skoro dve godine, Zinedin Zidan, francuski trener i nekadašnji fudbaler je bez posla. Od kada se razišao sa Real Madridom nije pronašao novi angažman.

Spominjalo se da bi nakon Mundijala mogao da preuzme klupu reprezentacije Francuske od Didijea Dešana, međutim, u Fudbalskom savezu Francuske su zadovoljni Dešanom, te su odlučili da ostane.

Sada se kao Zidanova nova opcija spominje Pari Sen Žermen.

Naime, Kristof Galtije je na tankom ledu nakon poraza od Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Francuski mediji su i pisali da ukoliko ispade on nemačkog kluba, Galtije je bivši.

FOTO: Twitter/@PSG_inside

Kao zamena spominjao se upravo Zidan.

U emisiji povodom predstavljanja bolida Formule 1 francuske ekipe Alpina, čiji je ambasador, Zinedin Zidan je otkrio da mu je dosta odmora.

Želja mi je da radim, da imam projekat. Danas imam vremena, ali ne znam do kada će to trajati. Sve može da ide jako brzo. Želim da budem zauzet. – istakao je Zidan.

Videćemo da li ovo znači da je posao u Parizu zagarantovan, posebno ukoliko PSŽ ispadne iz Lige šampiona.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter