0
Košarka

FOTO: FIBA

TRENER FMP-A ZAGRMEO: ‘U Srbiji su bitni samo Zvezde i Partizan!’

Objavljeno: 17.02.23 u 20:44

Bele dosta dobre rezultate ove sezone, ali večeras nisu mogli protiv raspoložene Mege! 

Košarkaši Mege su prvi učesnici velikog finala Kupa Radivoja Koraća! Oni su u polufinalnom meču bili bolji od ekipe FMP-a rezultatom 86:67 čime su napravili pravo iznenađenje u Nišu. Nakon meča šef stručnog štaba FMP-a, Nenad Stefanović rekao je:

‘Čestitke Megi na zasluženoj pobedi. Rekao bih da smo 25 minuta igrali dobro, ali već zatvaranje prvog poluvremena nije bilo dobro. na taj nivo naše igre trebalo je da bude 15 razlike. Njima su igrači sa klupe presudili pre svega Uskoković i Kovačević koji su prelomili ovaj meč. Sada se okrećemo obavezama u ABA ligi“ – rekao je Stefanović nakon meča, te potom dodao:

Paulius Valinskas during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Znate kako, stvarno nisam neko ko traži neke izgovore i to sam momcima rekao sinoć. Mi smo sinoć večeru završili u pola 1. Niti smo se naspavali, niti smo imali svežine. To se najbolje vidi na promašenim slobodnim bacanjima i mislim da je umor odigrao veliku ulogu, jer taj dan više mnogo znači.’ – reči su mladog stručnjaka.

Foto: Twitter/@KKMegaBasket

Na samom kraju govorio je i o izuzetno maloj poseti na utakmicama FMP-a.

‘Generalno svi znaju da su u Srbiji bitni Partizan i Zvezda, a svi drugi su manje bitni. Ko god je došao u halu video je veliki broj mladih igrača i imao je šta da vidi. Uvek pričamo o tome, a sada nas nema. Zato kad treba da se komentariše na društvenim mrežama, tu smo šampioni.’– zaključio je on.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter