1
Košarka

Head coach Nenad Stefanovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STEFANOVIĆ ZAGRMEO NA KONFERENCIJI: „Dve godine u nizu smo treći u ABA ligi, bilo bi lepo da imamo neku povlasticu!“

Objavljeno: 17.02.23 u 12:27

Nije bio zadovoljan trener FMP-a!

Ekipa FMP-a Soccerbet sinoć je savladala Metalac iz Valjeva u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća – 91:76. Na taj način, Panteri su zakazali polufinalni duel sa Megom MIS.

Taj meč se igra već danas od 17 časova.

Trener FMP-a, Nenad Stefanović, prvo je prokomentarisao samo utakmicu sa ekipom iz Valjeva.

Utakmica je bila jako teška i zahtevna, mi smo se pripremali kao da je Metalac iz ABA lige. Mislim da su i oni videli da je bilo tako. Tek na kraju smo prelomili meč. U treću deonicu smo ušli mlako, nismo iskloristili neke momente da ranije prelomimo meč. U malo smo specifičnoj situaciji, nije nam lako da funkcionišemo, probali smo da rasporedimo minutažu, videćemo sutra kako smo uspeli u tome. Jednu stvar koju bih istakao, mi imamo osam učesnika turnira. Četiri jako iskusna, znate ko su, ali imamo, računam i sebe kao mladog, četiri takva. Imamo Baneta, Baraća, Miloša iz Vojvodine i mene. To je jako dobar podatak za srpsku košarku, to je stvar o kojoj treba da se piše. – započeo je mladi trener.

Utakmica je završena sinoć oko 23 časa, a već danas se igra polufinalni meč sa Megom i to u ranijem terminu od 17 časova.

head coach Nenad Stefanovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zasmetalo je Stefanoviću to.

Mislim da ste svojim pitanjem sve rekli. Mi smo dve godine u nizu treći u ABA ligi, bilo bi lepo da imamo neku povlasticu. Dobro je, moglo je da bude i u 12 gotovo. Kao što sam rekao, nije nas Metalac iznenadio, spremali smo se više nego za ABA ligu. Jako je dobar tim, jako dobro vođen, ima dobru sezonu. Nisu nas iznenadili. Ja im želim puno sreće. – zaključio je Stefanović.

VESTI O KUPU RADIVOJA KORAĆA:

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter