0
Fudbal

Foto: Twitter/@acmilan

ŠPANIJA OSTAJE BEZ VEZISTE: Maroko nacijlao pravu bombu iz ekipe Milana!

Objavljeno: 17.02.23 u 21:23

On je oduševio čelnike Saveza i sada je glavna meta

Izvanredno prvenstvo za sobom ima ekipa Maroka, koja se na iznenađenje svih našla u polufinalu Mundijala, gde je poražena od ekipe Francuske.

Mnogi širom ove afričke zemlje se nadaju da bi ona mogla da uradi nešto više na narednom takmičenju, a za tako nešto biće im nepohodno još neko pojačanje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, Marokanci u poslednje vreme imaju praksu da pozivaju igrače koji imaju poreklo iz te zemlje da zaigraju za nacionalni tim, a poslednji u nizu poziva dobiće Brahim Dijaz iz Milana.

On je rođen u Malagi od oca Marokanca i majke Špankinje, a do sada je prošao sve mlađe selekcije „crvene furije“, pa je čak pre dve godine debitova u dresu Španije u prijateljskom duelu protiv Litvanije.

“BeIN sports” navodi da je selektor Maroka Valid Regragi još pre Svetskog prvenstva razgovarao sa 23-godišnjim fudbalerom, kao i da je nedavno boravio u Milanu kako bi nagovorio Dijaza da pristane da nosi dres “lavova Atlasa”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter