0
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

RIKARDO I FILIPOVIĆ SLOŽNI: „U Beogradu da budemo još bolji kako bi izborili plasman dalje!“ (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.23 u 08:15

Zadovoljni igrači!

Fudbaleri Partizana sinoć su savladali u Kišinjevu ekipu Šerifa u baražu za osminu finala Lige konferencija, rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola bio je Rikardo Gomeš.

Upravo je on govorio za klupski JuTjub kanal nakon utakmice.

Došli smo u poziciju da se adaptiramo i borimo. Mislim da smo svi odradili dobar posao i došli do dobrog rezultata. – započeo je napadač crno-belih.

Istakao je da ih u Beogradu pre svega očekuje bolji teren.

U Beogradu ćemo igrati na našem stadionu, na boljem terenu, koji je danas bio veoma loš. Mentalitet mora da bude isti, najbitnija stvar je da pobedimo i prođemo u narednu rundu. – zaključio je Rikardo.

FOTO: FK Partizan

Osim napadača Partizana, za medije je govorio i Aleksandar Filipović.

Kao što sam i rekao da će biti teška utakmica, tako se i ispostavilo. Igrali smo disciplinovano, kako je od nas tražio stručni štab. Malo nas je u drugom poluvremenu poremetio taj crveni karton, ali mislim da smo se dobro branili i da zasluženo nosimo pobedu u Beograd. – istakao je on.

Nije crno-bele Šerif iznenadio, iako im je ovo bio prvi zvaničan meč nakon priprema koje su odradili u Turskoj.

Nismo bili mnogo iznenađeni Šerifom, ono što smo očekivali to su i radili. Sigurno će biti lakše pred našim navijačima, nadam se da ćemo i mi biti bolji kako bi prošli dalje. – zaključio je Filipović.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter