0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

REPREZENTATIVAC SRBIJE U MLS LIGI: Golman pojačao Kolorado Rapidse! (FOTO)

Objavljeno: 17.02.23 u 20:35

U pitanju je pozajmica uz mogućnost otkupa!

Povremeni član nacionalnog tima Srbije i golman belgijskog prvoligaša Kortrajka, otišao je na šestomesečnu pozajmicu u redove Kolorado Rapidsa.

Iskusni čuvar mreže, koji je zabeležio 71 nastup za Kortrajk, seli se u MLS ligu do juna 2023. godine. Tim iz Sjedinjenih Američkih Država zahvaljujući postignutom dogovoru ima pravo da otkupi njegov ugovor ukoliko bude zadovoljan partijama Srbina.

Pre odlaska u Belgiju Ilić je branio boje Vojvodine i Voždovca. Neretko se nalazio na spisku selektora Dragana Stojkovića, a zabeležio je samo jedan nastup za A reprezentaciju.

– Marko je atletski sjajan golman, igra dobro nogama i verujem da će nam pomoći da kreiramo igru iz te poslednje linije. Oduševljeni smo što smo dobili vrhunskog golmana i želim mu dobrodošlicu u klub – istakao je potpredsednik i generalni direktor Kolorada, Padraig Smit.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter