0
Evropske lige
Modrić

FOTO: Twitter/@realmadrid

REAL SE PREMIŠLJA OKO NOVOG UGOVORA ZA MODRIĆA: Ne sviđa im se što igra za Hrvatsku!

Objavljeno: 17.02.23 u 14:30

Videćemo rasplet!

Ugovor Luke Modrića sa Real Madridom ističe na leto, a aktuelni šampion Evrope još uvek nije ponudio novi čoveku koji je jedan od najzaslužnijih za najveće uspehe Madriđana u poslednjih nekoliko godina.

Zanimljivo, u poslednje vreme kapiten reprezentacije Hrvatske je sve više i na klupi Reala. Trener madridskog kluba, Karlo Anćeloti opravdava to Modrićevim umorom nakon Mundijala u Kataru.

Španski mediji pišu da se Modriću ostaje u Madridu, ali ne po svaku cenu.

Želi da se osećati da ima određenu važnost i težinu u ekipi i ne želi da bude ‘zakucan’ na klupu. – pišu Španci.

Navode i da u upravi Real Madrida ne shvataju zašto Modrić još uvek nastupa za Hrvatsku.

Modrić nije zadovoljan trenutnom situacijom jer mu se ne sviđa što Real Madrid čeka da vidi kako će se pokazati u odlučujućim utakmicama Lige šampiona kako bi doneo konačnu odluku o nastavku saradnje. Pritom, Real Madrid ne razume zašto Luka Modrić i dalje ne želi da napusti hrvatsku reprezentaciju. Odnos Luke Modrića i Real Madrida je izvrstan, ali u klubu se sumnja u njegov kontinuitet. – tvrde španski mediji.

Nakon osvajanja bronze na Mundijalu u Kataru, Modrić je potvrdio da će nositi dres Vatrenih i u Ligi Nacija.

Budućnost našeg fudbala je svetla. Neki su prvi put tu i osvojili su medalju. Meni je trebalo za to 12 godina. Prošao sam sve i svašta. Oni to moraju da cene. Igraću za Hrvatsku u Ligi nacija. Nakon toga ćemo videti kako dalje. – rekao je tada Modrić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter