0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Partizan - Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

PREOKRET U SLUČAJU LALATOVIĆ: Temperamentnom stručnjaku ukinuta kazna, može da vodi Radnički – „Pravda uvek pobedi u mom slučaju!“

Objavljeno: 17.02.23 u 13:15

Vraća se na posao!

Bitne vesti za Radnički iz Niša – kazna Nenadu Lalatoviću je ukinuta!

To znači da će temperamentni stručnjak moći da se vrati na klupu Nišlija već protiv Radnika iz Surdulice u subotu na Čairu.

Nenad Lalatovic Radnicki Nis – Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 23.10.2022. Nis Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Odslužio je samo jednu utakmicu kazne, koja je bila propisana na četiri meča. Ipak, Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da usvoji primedbu Radničkog povodom isključenja Lalatovića u premijernom meču u 2023. godini protiv lučanske Mladosti.

Lalatović je na tom meču dobio dva žuta kartona, a pošto je bio na ‘uslovnoj kazni’ automatski mu je propisana kazna od četiri meča suspenzije.

Od tog momenta srpski strateg je osuo paljbu po sudijama, te čak tražio i zaštitu od države! Epilog je preinačena odluka o zabrani vođenja utakmica.

– Pravda uvek pobedi kad sam ja u pitanju. Bio sam kažnjen uslovno, sa napomenom da će se kazna od četiri utakmice aktivirati ako ponovim isto delo. A kažnjen sam kada me je u Surdulici čovek sa tribina provocirao i gađao čokoladom. Ja jesam hteo da preskočim ogradu i obračunam se sa njim, jer ljudi valjda misle ako imaju te silne tetovaže po rukama da imaju pravo da vam vređaju decu. Sada, dobio sam drugi žuti karton, moj klub se žalio, Komisija za žalbe je to uvažila i ja imam pravo da radim, a ona tri žuta kartona mi ostaju upisana i uslovna kazna i dalje na snazi. – poručio je za Mozzart Sport, Nenad Lalatović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter