2
Košarka

FOTO: STARSPORT

PORODICA ČOVIĆ TRPELA JEZIVE UVREDE NA RAČUN PREDSEDNIKA ZVEZDE: Nebojšin unuk se rasplakao u očevom zagrljaju! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.23 u 20:23

Uznemirujuće scene viđene su na polufinalnom susretu Kupa Radivoja Koraća!

Košarkaši Mege MIS režirali su veliki preokret u dvorani ‘Čair’ u Nišu i izborili su plasman u finale Kupa Radivoja Koraća. Izabranici Marka Baraća na iznenađenje košarkaške javnosti uspeli su da savladaju FMP Soccerbet sa 86:67.

Pobeda beogradskog tima nažalost je ostala u senci skandala viđenog u Nišu.

Utakmica je prekinuta zbog pogrdnog i nasilničkog skandiranja navijača Partizana na račun predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića. Grupa huligana je sporadnično uzvikivala ‘Čoviću umri’, dok su to direktno u hali slušali članovi Nebojšine porodice.

FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE OVDE.

Takvo pogrdno skandiranje vidno je uznemirilo Nebojšinog unuka, sina nekadašnjeg košarkaša, danas funkcionera FMP-a, Filipa. Mališan se veoma potresao i ubrzo zaplakao u očevom zagrljaju.
Filip je bez reakcije slušao uvrede, ali ostao je u dvorani sa svojim sinom kao da se ništa nije dogodilo.

Arbitri su prekinuli susret i meč je nastavljen tek nakon što je taj deo tribina ispražnjen.

Košarka je još jednom pala u drugi plan, nažalost, zbog bizarnog ponašanja pojedinaca koji sigurno ne čine većinu među ljubiteljima sporta i iskrenih pristalica bilo kog kluba.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter