0
Košarka

FOTO: Screenshot/YouTube

MILVOKI SLAVIO, ALI SE JANIS POVREDIO: Grk oborio rekord, pa potom morao da napusti teren – upitan za Ol star meč! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.23 u 10:10

Nezgodno!

Košarkaši Milvoki Baksa savladali su Čikago Bulse na gostovanju – 112:100.

Ipak, gorak ukus je posle ove pobede imala ekipa, s obzirom da se početkom druge četvrtine povredio najbolji igrač Janis Adetokumbo.

Naime, pokušao je Grk da izblokira ulaz Vajta, međutim, nezgodno se dočekao na ruku i povredio ručni zglob. Izašao je iz igre u tom momentu, sa bolnom grimasom na licu, te se više nije vratio na teren.

Meč je završio sa dva poena, sedam skokova i tri asistencije. Upravo ove tri asistencije donele su mu rekord Milvokija. Naime, Janis je postao najbolji asistent u istoriji Baksa.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Bruk Lopez sa 33 poena, sedam skokova i dve asistencije. Pratio ga je Karter sa 22 poena i po šest skokova i asistencija.

Sa druge strane, kod Čikaga najbolji je bio crnogorski centar, Nikola Vučević, sa dabl-dabl učinkom, 22 poena, 16 skokova i tri asistencije.

Ostali rezultati:

Minesota Timbervulvs – Vašington Vizards 106:114

Finiks Sans – LA Klipers 107:116.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter