0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic, Hamad Medjedovic, Goran Ivanisevic trening Beograd, 22.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

MEĐEDOVIĆ O ĐOKOVIĆU: „On je najdisciplinovaniji čovek kojeg sam upoznao u životu“!

Objavljeno: 17.02.23 u 15:30

„Njegov čitan dan se vrti oko tenisa“

Mladi srpski teniser, Hamad Međedović, oduševljen je radnom etikom najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Hamad je ove nedelje zabeležio prvu ATP pobedu ove godine i drugu u karijeri u Čenaju. Ipak, već u sledećem kolu je poražen od Australijanca, Džejmsa Dakvorta sa 2:0, po setovima 6:2/7:6.

Poznato je da Međedović često trenira sa Novakom u Beogradu a svetski broj jedan ima ulogu mentora budućoj nadi srpskog tenisa.

Kao što sam već i govorio, od Novaka možete da sve naučite. Potrebno je samo da ga gledate. Mnogo možete da naučite. On je najdisciplinovaniji čovek kojeg sam upoznao. To je ono što najviše poštujem kod njega – kazao je Međedović.

 

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021-
Novak Djokovic, Hamad Medjedovic, Goran Ivanisevic trening
Beograd, 22.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

 

Glavni cilj Hamada je ulazak u Top 200 do sredine godine a onda i napad na 100 najboljih na svetu. Po njegovim rečima, Novak je njegov model ponašanja i napretka koji mora da sledi ukoliko hoće da ima ozbiljnu karijeru.

Znate, on čini sve za svoju karijeru, i izvan terena i na terenu. Tu je mnogo stvari koje to ukazuju. Njegov čitav dan se vrti oko tenisa, ne samo treninzi. On čini sve da bude što bolji kada izađe na teren – zaključio je Međedović.

Đoković se vraća na teren krajem februara, kada će nastupati na turniru u Dubaiju.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter