0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO DOCIĆ SPREMAN ZA ZVEZDU: „Želimo da se nadigravamo sa njima i da budemo rasterećeni!“

Objavljeno: 17.02.23 u 12:10

Veliki derbi nas očekuje!

Sutra od 15 časova fudbaleri Čukaričkog gostuju Crvenoj zvezdi na stadionu Rajko Mitić u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Kapiten kluba sa Banovog brda, Marko Docić, osvrnuo se na prvi ovosezonski duel sa crveno-belima, te rekao koji je recept za njegov tim.

U prvom meču protiv Crvene zvezde na Banovom brdu izgubili smo sa 2:0, bez ozbiljnije šanse. Bio je to možda i jedan od naših lošijih mečeva u sezoni. Moja želja je da u subotnji meč protiv šampiona uđemo drugačije. Zvezda je, po mom mišljenju, ubedljivo najbolji tim u Super ligi, ali smo ih i previše respektovali u prvom meču. – ističe kapiten Čukaričkog.

Marko Docic (L) and Queensy Menig during the Partizan v Cukaricki – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Prisetio se utakmice sa Partizanom i poželeo sličan pristup kao na tom meču i sutra.

Izgubili smo taj meč sa 3:2, čini mi se potpuno nezasluženo. Imali smo dve stopostotne šanse da mi povedemo u završnici, ali ih nismo iskoristili. Opet, izuzetno sam bio zadovoljan tom utakmicom, osim naravno krajnjim rezultatom. Treba i protiv Zvezde da budemo rasterećeni, ali i hrabri, sa dobrom energijom, sa željom da se nadigravamo sa njima. Što da ne, i da napravimo dobar rezultat. – zaključio je Docić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter