3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

GRANIT DŽAKA JE SINONIM ZA SKANDAL: Reprezentativac Švajcarske lažnoj državi Kosovo čestitao ‘nezavinost’! (FOTO)

Objavljeno: 17.02.23 u 21:05

Fudbaler Arsenala je oglasio fotografijom na Instagramu!

Dugogodišnji član Arsenala i vezista nacionalnog tima Švajcarske, Granit Džaka, jednostavno ne može dugo da izdrži bez pažnje u medijima.

Iako se vodi kao državljanin Švajcarske, čije boje i grb brani, fudbaler konstantno potencira na velikoj ljubavi prema lažnoj, tzv. državi Kosovo.

FOTO: Printscreen: Instagram/granitxhaka

Prošlo je 15 godina kako je tzv. Kosovo proglasilo jednostranu nezavisnost, a to je bio dovoljan povod za Džaku da se oglasi.

On je na svom Instagram profilu podelio zastavu lažne samoproglašene države u obliku srca i napisao:

-Srećna nezavisnost Kosova.

2
3

3 Komentara

  1. Svatko može izražavati političke stavove i to je u redu, isto je normalno i da neki drugi ne vole izražene stavove. Po meni je problem u tome da je cilj najvjerojatnije provokacija jer se on petlja u stvari koje ne bi ga trebale zanimati i u kojima se ne očekuje da je on kompetentan – on je ipak švicarski državljanin i bavi se nogometom, ne politikom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svatko može izražavati političke stavove i to je u redu, isto je normalno da neki drugi ne vole izražene stavove. Po meni je problem u slučaju da je nelogično da baš Granit Xhaka uzima stranu u tom političkom konfliktu jer je švicarski državljanin i bavi se nogometom, ne politikom – dakle je cilj najvjerojatnije provokacija jer se on petlja u stvari koje ne bi ga trebale zanimati i u kojima se ne očekuje da je kompetentan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter