0
Košarka

Djordje Gagic Partizan - Borac Cacak, ABA liga, Beograd, Srbija, 12.2.2023. foto: STARSPORT

GAGIĆ PRED VEČITI DERBI: „Zvezdi želim mnogo zdravlja, sreće i da Partizan pobedi“

Objavljeno: 17.02.23 u 18:20

Jasna poruka centra Borca iz Čačka

Slobodno se može reći da je Borac bio prilično konkuretan Crvenoj zvezde tokom prvog poluvremena četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća.

Takva igra Čačana viđena je između ostalog zbog sjajne partije Đorđa Gagića, ali kako je meč sve više odmicao tim Duška Ivanovića je preuzimao konce.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U razgovoru za „Mozzart Sport“ on je prokomentarisao sam duel protiv Zvezde, kao i večiti derbi koji nam sledi u polufinalu Kupa.

– S obzirom na sve okolnosti koje su nas zadesile, pokazali smo karakter. Od Cibone, preko Partizana, sada protiv Zvezde, pokazali smo kvalitet iako nismo u kompletnom sastavu. Neki igrači su se vratili posle virusa, što je maltene gore od povrede, nema energije, treba da se uđe u ritam… Ipak, pokazali smo da možemo da se nosimo i sa najvećima. Igrali smo odlično u prvom poluvremenu, u drugom – to je Zvezda. Velika je razlika, nismo uspeli da izdržimo i šta je tu je. Opravdali su ulogu favorita i želim im svu sreću, mnogo zdravlja i da Partizan osvoji – rekao je Gagić za „Mozzart Sport“ posle četvrtfinalnog susreta u Nišu.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter