0
Košarka

FOTO: Mega MIS

BARAĆ NAKON VELIKOG PREOKRETA: ‘U našem timu ne postoji nekoliko igrača, već ceo tim!’

Objavljeno: 17.02.23 u 21:22

Veliki preokret njegove ekipe!

Košarkaši Mege su prvi učesnici velikog finala Kupa Radivoja Koraća! Oni su u polufinalnom meču bili bolji od ekipe FMP-a rezultatom 86:67 čime su napravili pravo iznenađenje u Nišu. Nakon meča šef stručnog štaba Mege, Marko Barać rekao je:

‘Velika pobeda za nas i pored nešto lošijeg starta, gde nas je FMP izbacio iz napadačkog ritma i nismo uspeli da se adaptiramo. Došlo je do pada energije kada je zagrađivanje koša u pitanju, gde su dominirali u skoku u prvom poluvremenu iako je to bio jedan od osnovnih zadataka za današnju utakmicu. Kada smo našli rešenje za te napadačke stvari, došlo je puno više energije i na pritisak koji smo imali na loptu priključili su se visoki igrači i u drugom poluvremenu je bila drugačija slika što se skokova tiče.’ – rekao je Barać i potom dodao:

Foto: Twitter/@KKMegaBasket

‘U najavi sam napominjao da u našem timu ne postoji samo nekoliko igrača, već praktično ceo tim. To se pokazalo večeras, neki momci su koji su veoma bitan deo našeg tima večeras su preuzeli odgovornost i u drugom poluvremenu ubacili neke šuteve i puno pomogli da se pobedi. Čestitam svim igračima još jednom na dobroj utakmici, velikom preokretu i važnoj pobedi i želim FMPu da ostvari svoje ciljeve u drugim takmičenjima.’ – zaključio je Megin stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter