1
Košarka

Kosarka Basketball-NBA Without Borders Basketball Camp Predrag Stojakovic Beograd, 15.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ANDREJ STOJAKOVIĆ BIRA GRČKU PRE SRBIJE: „Uzbuđen sam što predstavljam Sakramento i Grčku“! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.23 u 14:55

Sin legendarnog srpskog košarkaša, jedan je od najtalentovanijih igrača iz klase 2023

Andrej Stojaković, sin bivšeg srpskog košarkaša i grčke manekenke, rođen je u Solunu a odrastao je u SAD-u.

Ovaj 18-godišnji bek trenutno nastupa za srednju školu Džesuit, iz Sakramenta. Andrej ove sezone beleži 25 poena i 9 skokova i izabran je za Mekdonalds Ol-Amerikan, događaj na kom nastupaju najbolji srednjoškolci u Americi.

Uzbuđen sam što ću biti tamo da predstavljam Sakramento i Grčku. Veoma sam uzbuđen – rekao je Stojaković, koji je na taj način stavio do znanja svima za koju zemlju će nastupati.

 

 

Sin Peđe Stojakovića imao je ponude najboljih koledža u SAD-u poput: Kentakija, UCLA-a, Teksasa, Indijane, Floride, Lujvila… Ipak on se obavezao univerzitetu Stanford, za koji su igrali i poznata braća Lopez, Bruk i Robin.

 

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

 

0
2

1 Komentara

  1. Sasvim logično! Naš narod kaže:ne goji se prase uoči Božića! Šta mi to kao država možemo njemu da ponudimo kad iz ove zemlje odlaze oni najbolji. Pa nije dečko glup pa da mu srpski tabloidi kroje budućnost kao većini Srba. Bravo i sve najbolje ti želim!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter