0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA RAZMIŠLJA ISKLJUČIVO O ČAČANIMA: ‘Da bismo imali šanse da osvojimo Kup moramo pobediti Borac!’

Objavljeno: 16.02.23 u 08:17

Ivanović poziva na oprez!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otputovali su u sredu u popodnevnim časovima u Niš gde ih očekuje završnica Kupa Radivoja Koraća.

Trener Duško Ivanović nakon odluke čelnika kluba da ekipa ipak brani trofej u Nišu, odlučio se da na završni turnir povede sledećih 13 igrača: Luka Vildoza, Stefan Lazarević, Fakundo Kampaco,
Luka Mitrović, Branko Lazić (kapiten ekipe), Hassan Martin,  Ognjen Dobrić,  Dalibor Ilić, Nemanja Nedović,  Stefan Marković, Ognjen Kuzmić,  Filip Petrušev i Ben Bentil.

Ekipa Crvene zvezde Meridianbet prvi meč u Nišu igraće u četvrtak sa početkom u 18 časova protiv ekipe Borca.

Povodom toga pred medije je izašao šef struke srpskog šampiona, Duško Ivanović.

-Da bismo imali šansu da osvojimo Kup moramo da dobijemo prvu utakmicu. I onda samo razmišljamo o Borcu iz Čačka.

I pored činjenice da je ekipa Crvene zvezde jedan od favorita, Ivanović poziva na oprez:

-Kup je jedno specifično takmičenje. Jedna utakmica, svako svakog može da dobije. Moramo da budemo fokusirani. Znamo kakav je Borac, to je iskusna ekipa, svi su dobri šuteri, imaju sada i Gagića koji igra dobro na niskom postu…Ako hoćeš da osvojiš titulu moraš da pobediš tri protivnika, da li je četvrtfinale, polufinale ili finale. Svejedno je, nema veze –  kazao je Ivanović, te se osvrnuo i na to da prvi put igra eliminacionu utakmicu u mandatu na klupi tima sa Malog Kalemegdana:

-Drugačije je zato što je to motivacija za sve. Svi vide svoju šansu i, realno, svi imaju šansu. To je samo jedna utakmica i neko može da ima loš dan, a neko super dan. Sve je moguće, zato je Kup i interesantan – zaključio je Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter