0
Evrokupovi

head coach Gordan Petric Partizan - Austrija, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 23 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PETRIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: „Sa igračem manje smo stvorili bolje šanse“!

Objavljeno: 16.02.23 u 23:35

Trener Partizana je posebno pohvalio jednog igrača

Fudbaleri Partizana pobedili su Šerif na gostovanju u Moldaviji 0:1 i tako došli na korak od plasmana u osminu finala Lige konferencija.

Trener „crno-belih„, Gordan Petrić, istakao je Ljubomira Fejsu kao ključnog u pobedi svog tima.

Očekivao sam tešku utakmicu. Prvo poluvreme smo mogli nekim situacijama bolji da budemo, mirniji na lopti i damo još jedan gol. Sa igračem manje smo imali bolje šanse. Istakao bih jednog igrača. Ja to ne radim, ali on u zadnje vreme je imao dosta negativnih komentara. To je Ljubomir Fejsa. Večeras je odigrao jednu utakmicu na pravi način i nadam se da će ovo ponavljati iz utakmice u utakmicu. I ostali momci zaslužuju pohvale – rekao je Petrić

Očekuje težak meč u Beogradu.

Zadovoljni smo rezultatom. Ovo jeste prvo poluvreme, pokazali su da mogu da budu opasni. Biće teško u Beogradu, ali se nadam da ćemo proći i otići dalje. Nadam se da će se momci odmoriti, u subotu putujemo. Želim da se odmore i spreme za nedelju – istakao je Petrić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Levi bek, Zlatan Šehović, je na pravi način zamenio Slobodana Uroševića.

Dao sam sve od sebe, čekao sam ovo dugo, da dođu mojih pet minuta. Idemo dalje, borimo se. Ovo je tek prvo poluvreme. Nimalo lako, rano smo ostali sa desetoricom. Pokazali smo karakter, odužili smo se svima u klubu, navijačima za sve ono što je bilo – rekao je Šehović.

Revanš meć je na programu sledećeg četvrtka u Humskoj, sa početkom u 18 časova i 45 minuta.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter