0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PANATINAIKOS UVERAVA DA RASTANKA SA RADONJIĆEM NEĆE BITI: Italijani tvrde da je bilo poziva za Poceka!

Objavljeno: 16.02.23 u 17:15

Saga u Atini!

Na tankom ledu se nalazi posao Dejana Radonjića u Panatinaikosu, to je sasvim jasno, iako iz grčkog kluba demantuju takve informacije.

U Atini su želeli iskorak u Evroligi sa crnogorskim stručnjakom, međutim, čini se da se to neće desiti ove sezone, a kako je PAO poznat po tome kako nema baš strpljenja za trenere, moguće da će tražiti novo rešenje.

RADONJIĆU OTKAZ!? PAO se okrenuo drugom rešenju – Italijanski stručnjak na korak od Grčke!

Tutosport i Korijere delo Sport, italijanski mediji, tvrde, da su Zeleni uputili poziv Đanmarku Poceku, selektoru Italije, već dva puta. U Atini demantuju i ovu informaciju.

Poceko je u septembru ostvario veliki uspeh sa reprezentacijom Italije, kada je ušao u četvrtfinale Evrobasketa, izbacivši Srbiju u osmini finala. Treba naglasiti da su Azuri plasman na Mundobasket već ostvarili.

O opciji da Poceko preuzme Panatinaikos govorio je i predsednik Košarkaškog saveza Italije, Đani Petruči.

Sada je sve u Pocekovim rukama. Odluka je isključivo na njemu. – rekao je on za Stampu, otvoreno demantujući informaciju Panatinaikosa da Radonjić ima potpunu podršku u Atini.

Rasplet ove situacije zasigurno će biti poznatu narednim danima.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter