6
Evropske lige

FOTO: Screenshot

NOVI SNIMCI KRVAVOG SUKOBA: Evo kako su Delije napravile ‘sačekušu’ navijačima Rome! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.23 u 13:22

Nisu očekivali napad.

Italijom je prethodnih dana odjeknula vest o napadu srpskih navijača na grupu pristalica Rome. Naime, navijači Crvene zvezde i Napolija gaje sjajne odnose, pa su odlučili da zajedno napadnu navijače ‘Vučice’. Celokupan incident pojasnio je jedan od navijača Rome.

https://twitter.com/thecasualultra/status/1625926611487817735

‘Bili su spremni i išli na sigurno. Neko nas je izdao. Srbi su dobili precizna uputstva kako i kada da napadnu i u kom kombiju će biti najvažniji transparenti grupe.’ – rekao je jedan od navijača Rome, koji potom dodaje:

‘Fedajn je grupa za sebe i uvek je odvojena od ostalih posle utakmice. Susret sa Empolijem bio je meč bez ikakvog alarma i niko nije mogao da očekuje ovako nešto. Verovatno su im pomogli navijači Napolija. Ponašali su se kao paravojna formacija, izleteli su iz grmlja, udarali jako i precizno, uzeli transparente i nestali. Neko im je pomogao dok su bežali.’ – zaključio je on.

13
10

6 Komentara

  1. Sve su organizovali i uradili navijači Napolija. U autu gde se nalazila zastava, bila su dva muškarca i dvoje dece. Nikakve tuče nije bilo između navijača, osim što su ljudi iz auta gde se nalazila zastava, dobili par udaraca Džaba napravljena zla krv. Bez veze je mešati se u tuđe sukobe.

    1
    0
    Odgovori
  2. Jer je Napulj srce Srbije.
    A Kosovo i Metohija? E, sa time ce se kasnije pozabaviti. Prvo mora da sačekaju nacionalni stadion

    5
    10
    Odgovori
    • Ti onda ostani sa njihovim rancem, 1000 navijaca i policijom u tudjoj drzavi… ti bi bre prvi zapalio i u beogradu kada bi flasu video a kamoli nesto drugo!

      9
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter