0
Fudbal

FOTO: Christian Atsu @ChristianAtsu20/ Twitter

NI TRAGA NI GLASA OD ATSUA: Postoje dve teorije misteoriznog nestanka pod ruševinama!

Objavljeno: 16.02.23 u 10:19

Nada još uvek postoji!

Velika zvezda Hatajspora i nekašnji fudbaler Čelsija i Njukasla, Kristijan Atsu, nestao je prethodnog ponedeljka u ruševinama nakon što je snažni zemljotres jačine 7,8 stepeni po rihterovoj skali pogodio Hataj.

Tokom 10 dana intezivne potrage bilo je raznih preokreta. U nekoliko navrata Atsu je proglašen mrtvim, da bi ubrzo stizali demanti, a čak i informacije da je hospitalizovan.

Ništa od toga se nije dogodilo, a nažalost sve su manje šanse da je reprezentativac Gane živ. Ipak, službe za spasavanje su na terenu i niko ne odustaje od potrage.

Teške mašine su posle nekoliko dana uspele da se probiju do lokacije za koju se pretpostavlja da su na njoj delovi stana u kojem je Kristijan živeo. Porodica je takođe na licu mesta i pomaže nadležnim organima.

Prema informacijama koje prenosi ‘Hurriyet’,postoje dve teorije gde je fudbaler mogao da bude u momentu nesreće. Njegova zgrada srušila se tek nakon drugog potresa i pala je ‘na stranu’.

Noć uoči zemljotresa fudbaler je postigao gol vredan pobede, pa je po završetku utakmice otišao kod saigrača Sema Adekugbea kako bi proslavili trijumf. Vratio se tek kasno u noć, prema procenama oko 03:30 časova.

Zgrada od 11 spratova se srušila nakon drugog potresa, a veruje se da je Atsu uspeo da se spusti i otrči do svog automobila na parkingu i da je tu ostao zatrpan.

Mnoštvo stanovnika te zgrade je uspelo da preživi, jer se ona srušila ‘na stranu’, pa su kroz procepe pronašli put do spasa.

Ipak, od Atsua i sportskog direktora Tenera Savuta nema traga već 11. dan.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter