0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ BLISTA U POSLEDNJE VREME, A PRIŽELJKUJE ISTU FORMU ZA KUP: ‘Ceo ovaj period je jako važan za klub!’

Objavljeno: 16.02.23 u 10:49

Čačani su prva prepreka za crveno-bele!

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u sredu u Niš gde će nastupati na završnici Kupa Radivoja Koraća.

Šef stručnog štaba ekipe sa Malog Kalemegdana, Duško Ivanović, nakon odluke čelnika kluba da ekipa ipak brani trofej u Nišu, odlučio se da na završni turnir povede sledećih 13 igrača:

1 – Luka Vildoza,
2 – Stefan Lazarević,
7 – Fakundo Kampaco,
9 – Luka Mitrović,
10 – Branko Lazić (kapiten ekipe),
12 – Hassan Martin,
13 – Ognjen Dobrić,
22 – Dalibor Ilić,
26 – Nemanja Nedović,
27 – Stefan Marković,
32 – Ognjen Kuzmić,
33 – Filip Petrušev,
50 – Ben Bentil.

Utakmica protiv Borca zakazana je za 18 časova u hali ‘Čair‘, a pobednik će igrati protiv Partizana koji je dan ranije savladao subotički Spartak.

-Čeka nas Borac, imamo vremena par dana da pripremimo utakmicu, ali i celokupan Kup. Specifična situacija, ali znam da će biti sjajna atmosfera. Mislim da je lepo igrati u Nišu, ja sam igrao jednom tamo. Sećam se da je bilo baš lepo za igrati. Drugačije su lopte, ostalo je sve isto – kazao je Nemanja Nedović, koji u poslednje vreme igra u strašnoj formi. Bek crveno-belih je ubacio čak 77 poena na tri prethodne utakmice.

-Nadam se da ću nastaviti sa dobrom formom, radim svaki dan sa tim ciljem, ne samo za Kup, već za ceo ovaj period koji je jako bitan za klub – zaključio je Nedović.

 

 

 

 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter